Magyar - English

 

Alapvető célunk, hogy a fogyasztók elvárásainak eleget téve egészséges környezetben egészséges és biztonságos termékeket állítsunk elő fenntartható módon partnereink elismerésére és elégedettségére.

Szakmailag felkészült munkatársakkal, jól szervezett munkával, stabil technikai, technológiai háttérrel, és tudatos, a minőség és folyamatos fejlesztés iránti elkötelezett szemléletmóddal kívánunk magas színvonalú szolgáltatást nyújtani.

Erősségünk a rugalmasság, az ipar szükségleteinek és kihívásainak megértése, szakértelem és alkalmasság a bioélelmiszer alapanyagok gyártásában. Beszállítóinkkal és vevőinkkel korrekt, hosszú távú kapcsolatokat ápolunk.

magunkrol_kep A környezettudatos működés tevékenységünk jellegéből adódóan számukra természetes, de vállalkozásunk fontosnak tartja, hogy lehetőségeihez mérten kifejezésre juttassa a társadalmi környezete iránt érzett felelősségtudatát is.

Társadalmi szerepvállalásunk elsősorban a felelős vállalati működésen keresztül nyilvánul meg. Munkatársaink irányában kiemelten fontosnak tarjuk az esélyegyenlőség, a tisztességes bánásmód, valamint az oktatáshoz és képzéshez nyújtott támogatás biztosítását.

Elsősorban gyermekek gyógyítását, étkeztetését, sportolását segítő alapítványokat, egyesületeket támogatunk. Rendszeresen csatlakozunk országos és helyi környezetvédelmi programokhoz.